Zakup BMW M5 E39
Re: Zakup BMW M5 E39
300 to już jest na 100% szpachla.
Na 100% to umrzeszBombel pisze:300 to już jest na 100% szpachla.

Pozdro
wystarczy podkład i na to lakier i masz dobre 300Bombel pisze:300 to już jest na 100% szpachla.
318i(E36)->325i(E36)->525TDS(E39)->523i(E39)->328Ci(E46)->325Ci(E46)->330Ci(E46)->M5(E60)/X5(E53)....M3E46...->645ciE63->535dE60...
To jest Wasze zdanie. Moje jest inne i tyle, nie zamierzam się tutaj sprzeczać.ssseba pisze:wystarczy podkład i na to lakier i masz dobre 300Bombel pisze:300 to już jest na 100% szpachla.
Powiem tak ,przy okzaji likwidacji jakiejś tam szkody z OC sprawcy za niewielką
dopłatą pomalowałem swoje e39 w ASO BMW Fus dookoła celem odświeżenia, usunięcia wgniotek parkingowych itp. i co , spieredolili sprawę więc musieli znów malować , skutek jest taki że mam wartości na aucie pomiędzy 270-400uq i szpachli nie ma
Po spartolonej pierwszej robocie , za drugim razem codziennie ich nawiedzałem oglądając co robią z autem
Dach został oryginalny , wartości średnio 120uq , reszta elementów w oryginalnym lakierze dochodziła do 180uq .
Więc moim zdaniem tak jak mówią przedmówcy jeżeli są równe wartości to nie powinno być tragedii , no chyba że przekraczają 500uq .

Dach został oryginalny , wartości średnio 120uq , reszta elementów w oryginalnym lakierze dochodziła do 180uq .
Więc moim zdaniem tak jak mówią przedmówcy jeżeli są równe wartości to nie powinno być tragedii , no chyba że przekraczają 500uq .
Moja M była odświeżana klarem ... od wewnątrz na słupkach jest OE 90-100 uq natomiast na samochodzie jest w miarę równo ok 220 - 260 uq.
Konrad
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ktd.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
I ja swoją zamierzam odświeżyć - w takich okolicznościach 300um nie straszne. Ale następny właściciel jak nie zobaczy zdjęć z okoliczności - pewnie podejrzewałby najgorsze.
Dzięki za wyjaśnienie.
witam wzystkich sympatykow ,,emek,, mam na imie grzesiek .tak sie sklada ze jestem wlascicielem tej emki od niecalych 3 lat.nikt jej nie ogladal od tamtej pory bo niebyla na sprzedaz ,wiec zastanawiam sie jak szanowny pan,,babel ,,zmierzyl powloke lakieru w radomiu poltora roku temu jak ja w zyciu w RADOMIU niebylem.pozdrawiam RADOM i RADOMIAKOW,pana BABLA tez pozdrawiam pomimo ze troche oszukujeBombel pisze:Ona jakieś półtora roku temu była do sprzedania w Radomiu. Jak się wczytacie w topic, to ta sprowadzona ze Szwajcarii z 300um powłoki na dachu.

Przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale faktycznie pomyliłem auta i nie miałem Twojego na myśli. Tamta nie miała drewna. Przepraszam jeszcze raz.gregor400 pisze:witam wzystkich sympatykow ,,emek,, mam na imie grzesiek .tak sie sklada ze jestem wlascicielem tej emki od niecalych 3 lat.nikt jej nie ogladal od tamtej pory bo niebyla na sprzedaz ,wiec zastanawiam sie jak szanowny pan,,babel ,,zmierzyl powloke lakieru w radomiu poltora roku temu jak ja w zyciu w RADOMIU niebylem.pozdrawiam RADOM i RADOMIAKOW,pana BABLA tez pozdrawiam pomimo ze troche oszukujeBombel pisze:Ona jakieś półtora roku temu była do sprzedania w Radomiu. Jak się wczytacie w topic, to ta sprowadzona ze Szwajcarii z 300um powłoki na dachu.
Witam.Jestem nowym użytkownikiem forum.Mam pytanie i zarazem prośbe,a mianowicie jestem zainteresowany kupnem tej M5: http://otomoto.pl/bmw-m5-lifing-C11065785.html ,czy ktoś ma jakąkolwiek wiedze na temat tej M5 ????Chce pojechac do Poznania na wstepne ogledziny,ale fajnie byloby gdyby ktos wiedział cokolwiek na temat tego auta.POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Czy 05.05.2000 to nie jest przypadkiem jeszcze wersja przedliftowa??
na 100% przedliftowa. Tym bardziej ze fabryke opuściła jeszcze w kwietniu.
Pozdrówka!
Ale motorownie ma z innymi pierścieniami już, bo po marcu i to jest opisane w ogłoszeniu, z reszty można wywnioskować (ceny w nawiasach), że ktoś pragnął być trendy.
Alkantara w bagażniku to rarytas ale dziwi brak skóry na desce, dziwnie skonfigurowany egzemplarz.
Alkantara w bagażniku to rarytas ale dziwi brak skóry na desce, dziwnie skonfigurowany egzemplarz.